Våra fastigheter

Gamla Frun Fastigheter har under de senaste åren genom fastighetsförsäljningar gått från att vara ett relativt renodlat bostadsbolag till att tillhandahålla även kontors -och butikslokaler. Idag (april 2018) äger Gamla Frun Fastigheter ett kulturhus mitt i Falu centrum med bostäder och butiker, det s.k. "Gröna huset". Bolaget äger även ett kontorshotell med ca 20 kontorsrum på Kyrkbacksvägen 8 i Falun.

Bostäder

År 2014 totalrenoverades lägenheterna i "Gröna huset" på Falugatan 3 i Falun. Där finns en tvåa på 52 kvm, två treor på 92 respektive 100 kvm och en fyra om 140 kvm. För att se vad som finns ledigt just nu. Se flik lediga lokaler och bostäder

Lokaler

- Falugatan 3, Centralt Falun

På plan 2 i huset finns en topprenoverad kontorslokal på totalt 170 kvm med 2 entréer, stort kök, 2 badrum och 5 rymliga kontorsrum. Kontoret har fönster mot såväl Falugatan som husets innergård. Lokalen är ledig just nu!

- Sankt Örjen, Falun

Vi har även kontorslokaler att erbjuda via kontorshotellet Sankt Örjen på Kyrkbacksvägen 8 i Falun. Vi hyr ut enstaka kontorsrum i tre storlekar - 10, 16 och 23 kvm. Det går förstås att hyra fler rum sammanhängande och idag har vår största hyresgäst över 100 kvm. När man hyr kontorsrum i St:Örjen har man tillgång till café-/lunchrum, konferens- och mötesrum, kopiator och fax, tele- och bredbandsuppkoppling. Varje rum är larmat med rörelsesensor och hela fastigheten är ansluten till Securitas bevakningstjänst. En nyasfalterad egen parkering med motorvärmare finns alldeles intill huset. 2 kontorsrum är lediga just nu!

För att se vad som finns ledigt just nu. Se flik lediga lokaler och bostäder.

Hyresgäster i Sankt Örjen, Falun: